Menu
Valentýnské menu
PŘÍPITEK
Bailly Lapierre Brut Rosé, Crémant de Bourgogne, 0,125 l
210 KčChampagne Laurent-Perrier, La Cuvée, Brut, 0,125 l
590 KčPŘEDKRM
Terina foie gras s brusinkovým chutney, zázvorový chips
510 KčÚstřice Fine de Claire N°2 (3 ks), Bordeaux vinaigrette
510 KčPOLÉVKA
Telecí consommé Colbert s pošírovaným vejcem
180 KčHLAVNÍ CHOD
Hovězí “Fillet Mignon” s redukcí z portského vína, zelené fazolky v panchettě, šafránové gratinované brambory Dauphinoise
890 KčCandát s Béarnaise omáčkou, sotýrovaná kořenová zelenina na másle, šťouchané brambory s tuřínem
690 KčDEZERT
Crêpes Suzette flambované v likéru Grand Marnier, vanilková zmrzlina & jahody
350 Kč