Polévka a hlavní chod za 380 Kč
PONDĚLÍ 26. 5.Telecí bujón s vejcem Křenová omáčka s hovězím masem a vařenými brambory
ÚTERÝ 27. 5.Frankfurtská polévka Dušená čočka s uzeným masem a sázeným vejcem, sterilovaná okurka
STŘEDA 28. 5.Chřestový krém Vepřová pečeně s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelí
ČTVRTEK 29. 5.Hovězí vývar s masem a nudlemi Pečené kuřecí stehna ”ala bažant„, se zeleninou rýží
PÁTEK 30. 5.Zeleninová polévka s bazalkou Lasagne po milánsku, listový salát s yuzu dresinkem
SOBOTA 31. 5.Italské polévka Frittata s lososem a špenátem
NEDĚLE 1. 6.Pórkový krém s pošírovaným vejcemPečený filet mořského vlka s vinným velute a zeleninová ratatouille
Otevírací doba / Po–Ne 08.30–23.30