Polévka a hlavní chod za 380 Kč
PONDĚLÍ 17. 2.Hovězí vývar s vejcem Chilli con carne
ÚTERÝ 18. 2.Kuřecí vývar s masem a zeleninou Rajská omáčka s hovězím masem a karlovarskými knedlíky
STŘEDA 19. 2.Žampiónový krém Tagliolini s hříbky a artyčoky
ČTVRTEK 20. 2.Špenátový potage Kuřecí ”Cordon bleu„ se šťouchanými brambory
PÁTEK 21. 2.Gulášová polévka Bramborové placky s dušeným zelím a pražskou šunkou
SOBOTA 22. 2.Zeleninový krém s krutóny Vepřová kotleta s gratinovanými brambory, listový salát s bylinkovým vinaigrette
NEDĚLE 23. 2.Telecí consommé se zeleninou Pečený pstruh na víně s dušenou zeleninou a špenátem
Otevírací doba / Po–Ne 08.30–23.30